Navijačice se primjetile na velikom ekranu, jedna ustala i skinula dres: Uslijedio je šok za mnoge

.
Scena iz Kolumbije

 

Fudbal je itekako popularan sport i među ženskom populacijom, posebno se to odnosi na područje Južne Amerike gdje su vrlo vjerovatno najstrastveniji navijači na svijetu. 

Kamermani u vrijeme pauze vrlo često vole da uhvate pripadnice ljepšeg spola, tako je bilo i na stadionu Atanasio Girardot u Medellinu. 

Scena nastala na utakmici kolumbijskog prvenstva između klubova Independiente Medellin i Jaguares de Cordoba.

Tokom poluvremena na velikom ekranu su prikazivani gledatelji, a tri navijačice su primjetile da su one uživo u prijenosu.

Kada su to vidjele, jedna od njih je iznenada ustala i podigla dres. U prvi mah su svi pomislili da će pokazati svoje bujne grudi. 

Do sada je viđeno "mali milion" primjera gdje navijačice skinu odjeću i pokažu grudi, ali ova plavuša je uradila suprotno. 

Odlučila je biti "skromnija" te je pokazala samo plavi grudnjak, a mnogi su ostali potpuno iznenađeni onim što su vidjeli. 

 

 

Gledatelji na stadionu i pored tv ekrana su se nadali da će vidjeti grudi, međutim nasjeli su na "lažnjak" djevojke koja je očigledno uživala na stadionu.

Djevojke je sve shvatila kao šalu i nakon "pet sekundi slave" sjela je na svoje i nastavila pratiti utakmicu kao da se nije ništa desilo. Scenu pogledajte ovdje.

Na njenu sreću kući je otišla zadovoljna pošto je domaćin Independiete slavio minimalan, ali vrijedan trijumf.

[twitter]fQXDD-ssKD0[/twitter]

Gol odluke u 74. minuti susreta postigao je Valencia te tako svom timu donio četvrtu pobjedu na startu nove sezone prvenstva Kolumbije.