NBA zvijezda u problemima: Ponudio je 92.000 dolara za abortus, djevojka objavila prepiske

.
Manekenka Paige Jordae, koja je bila u vezi s NBA košarkašem Anthonyjem Edwardsom, otkrila je da joj je član Minnesote Timberwolvesa dao 92.000 dolara te ju je tjerao da abortira.

 

Paige je objavila poruke koje je razmjenjivala s NBA zvijezdom, a u njima mu je ona sama povjeravala svoju trudnoću.

Košarkaš sudeći po njima ne želi imati dijete s manekenkom pa joj je savjetovao da prekine trudnoću, dok je ona pozivajući se na raniji abortus kazala kako je to nešto zbog čega je zažalila i da to više ne bi ponovila.

 

(Foto: Twitter)

Paige se potom osjetila još više izdano kada je saznala da Edwards očekuje dijete s njegovom aktuelnom djevojkom Jeanine Robel.

Američki mediji pišu kako se stekao dojam da igrač Minnesote osjeća stid u javnosti zbog ulaska u vezu s manekenkom pa pokušava da je potplati u zamjenu za vječnu šutnju.

Međutim, ignorisanje njegovog advokata je potpuno razbjesnilo Paige koja je zbog toga odlučila podijeliti razgovore s Edwardsom na svom Instagramu i na platformi X.

Prikazala je i snimak ekrana "na čekanju" bankovnog transfera, signalizirajući da Edwards tek treba da ispuni svoje obećanje od 92.000 dolara pa je saga otišla u potpuno drugom smjeru od očekivanja NBA zvijezde.

Foto: Twitter