Zaokret u 'slučaju Modrić', iz Reala jasni: Neće Luka nigdje

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić neće ovo ljeto otići iz Real Madrida nego će nastaviti igrati za 'kraljevski klub', izvijestile su novine AS pozvavši se na neimenovanu osobu iz njegovog okruženja.

Novine Sport sa sjedištem u Barceloni izvijestile su u srijedu navečer na svojoj internetskoj stranici kako je Real Madrid ponudio 120 milijuna eura i Modrića francuskom prvaku PSG-u za napadača Neymara. Sport se u „ekskluzivnoj“ vijesti pozvao na neimenovane izvore uključene u pregovore.

AS, međutim, navodi kako 33-godišnji vezni igrač neće biti dijelom nikakve operacije vezane za transfere, te da je zadovoljan u Real Madridu. 

Ranije je Real Madrid je u četvrtak odlučno demantirao vijest objavljenu dan ranije u novinama Sport prema kojoj je ponudio Luku Modrića i 120 milijuna eura francuskom prvaku PSG-u u zamjenu za Neymara.

- Modrić ne ulazi u nikakav plan vezan za transfere. Real Madrid je rekao Luki da je sve objavljeno laž, da na njega računa 100 posto, te da je sve što pročita ili čuje u medijima o svom mogućem odlasku iz kluba laž - rekao je dužnosnik Real Madrida u telefonskom razgovoru za Hinu.

Glasnogovornik PSG-a odbio je odgovoriti na upit. Luka Modrić s Real Madridom ima ugovor na još dvije godine do ljeta 2021., nakon što je prošle sezone osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. Idući mjesec će napuniti 34 godine te je najstariji igrač 'kraljevskog kluba'. Prošle sezone je rekao kako želi što duže ostati u Real Madridu te ondje završiti igračku karijeru.

U četvrtak je i Milanov direktor Zvonimir Boban odbacio medijska nagađanja o prelasku veznog igrača iz Real Madrida u tog talijanskog prvoligaša.

- Još prije dvadeset dana je Paolo Maldini rekao da Luka Modrić neće biti igrač Milana, ali budući da se o tome i dalje razgovara i piše bez ikakve osnove, želio bih ponoviti da prošlogodišnji najbolji igrač svijeta neće biti naš igrač - rekao je Boban a prenose novine La Gazzetta dello Sport.

U četvrtak su igrači imali slobodan dan a u nedjelju gostuju kod Rome u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči nadolazećeg prvenstva 17. kolovoza. Modrić je u početnih pet pripremnih utakmica, u njih četiri startao u udarnoj postavi a u jednoj je ušao s klupe. Za Real Madrid igra od 2012. godine te je nastupio u 303 službene utakmice, objavljeno je na portalu 24 sata.

modric

azar