Nekadašnja UFC-ova zvijezda živi od prodaje čarapa: "Što ih više nosim, cijena je sve veća"

.
Bivša zvijezda UFC-a Felice Herrig (37) odustala je od karijere u najprestižnijoj MMA promociji te je pokrenula jako čudan, ali i jako unosan "biznis".

Jedna od najljepših UFC borkinja je u junu ove godine doživjela četvrti uzastopni poraz i onda donijela odluku da okonča karijeru i da se više ne bori na oktagonu. Tako je MMA napustila sa omjerom od 14 pobjeda i 10 poraza.

Nakon što se 10-ak godina borila u drugim promocijama, Felice Herrig je 2015. debitovala u UFC-u u društvu Paige VanZant. Sada, sedam godina kasnije, Amerikanka se vratila svojoj prvoj ljubavi, boksu golim rukama, ali ima i "posao" koji joj donosi pozamašnu zaradu. Radi se o nečemu jako neobičnom.

Ona, naime, na internetu prodaje fotografije svojih stopala, ali to nije sve. Bivša borkinja prodaje i svoje nošene čarape za koje joj plaćaju oko 150 dolara po paru.

"Nakon prve operacije koljena, ne mogu reći da sam bankrotirala, ali više nisam dobijala novac. Ljudi su uvijek bili opsjednuti mojim stopalima. Nedavno sam kupila kuću i trebao mi je novac. Ako voliš noge i stopala, ja sam prava djevojka za tebe. Prodajem i svoje čarape. Što ih duže nosim, cijena je veća. Par čarapa u prosjeku košta oko 150 dolara", kazala je Felice za The Sun.

Foto: Sport sport