Nevjerovatna scena iz restorana u Rijadu - Cristianu je dosta svega i uzvratio je istom mjerom

.
Polako gubi živce

 

Cristiano Ronaldo (38) jedan je od najvećih fudbalera svih vremena. Čuveni Portugalac trenutno je član Al Nasra iz Saudijske Arabije, a njegov dolazak u ovu zemlju izazvao je pravu pomamu među fanovima i ne postoji čovjek koji ne želi barem na neki način dobiti fotografiju ovog fudbalera. To je CR-u očigledno dosadilo pa im je u jednom restoranu odlučio uzvratiti istom mjerom.

Popularnost Cristiana Ronalda je enormna. Širom svijeta čuveni Portugalac ima ogroman broj fanova i mnogi bi dali sve kako bi dobili fotografiju jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Nije se Cristiano sigurno nadao da mira neće imati ni u Saudijskoj Arabiji. Otišao je s velike fudbalske scene, ali ispostavilo se da je njegova popularnost i u ovoj zemlji ogromna.

Dokaz tom je posjeta restoranu protekle noći. Cristiano je s pratnjom ušao u restoran, a kada su ga vidjeli apsolutno svi gosti su podigli mobitele kako bi ga snimili ili fotografisali.

Ronaldu je očigledno dosta ovakvih stvari. On je odlučio uzvratiti istom mjerom, izvadio je mobitel i počeo je snimati prisutne.

Ovakav potez je izazvao salvu smijeha. Ipak, jasna je to poruka portugalskog fudbalera da bi mu i fanovi trebali dati malo mira da uživa u večeri.

Cristiano Ronaldo je u proteklom periodu bio pod velikim pritiskom. Bogati vlasnici traže mnogo od njega i često su oni lično govorili protiv njegovih nešto slabijih nastupa u dresu Al Nassra.

Također, dosta se pričalo o problemima između njega i njegove izabranice Georgine Rodriguez. Navodno je veza bila itekako ugrožena.

Par je to opovrgao. Nekoliko zajedničkih snimaka na društvenim mrežama jasno su pokazali da problema za sada nema i da uživaju u zajedničkom životu.

CR je ove sezone nastupio u 15 utakmica za Al Nassr. Ukupno je postigao 12 pogodaka (sve u prvenstvu u 12 utakmica), a još uvijek saigrači nisu uspjeli iskoristiti nijedno njegovo dodavanje za gol.

Al Nassr se još uvijek bori za titulu prvaka Saudijske Arabije. Trenutno su drugi na tabeli s 56 bodova, tri manje od Al Ittihada pet kola prije kraja.