Nije ni stigao kako treba, a navijači Fenera ga već obasipaju ljubavlju: "Džeko, volimo te kapitenu"

.
Komentari na posljednjoj objavi

 

Edin Džeko je ovog ljeta kao slobodan igrač stigao u turski Fenerbahče, a navijači ovog kluba već ga mnogo vole i cijene što se jutros i pokazalo.

Nakon dvije godine provedene u Interu Edin Džeko je karijeru odlučio nastaviti van najboljih pet evropskih liga i potpisao je za turski Fenerbahče.

Za ovaj tim debitovao je prije nekoliko dana protiv Crvene zvezde, da bi jučer protiv Neftchija postigao prvijenac i donio pobjedu istanbulskom velikanu.

Dijamant je već sada ozbiljna zvijezda u gradu na Bosforu, što pokazuje i činjenica da mu je broj pratioca na Instagramu skočio na dva miliona nakon potpisa za Fener.

Osim toga, jutros se u komentarima na posljednjoj Džekinoj objavi vidi koliko ga navijači već sada cijene i poštuju.

Naime, Edin Džeko je objavio nekoliko fotografija u opremi Fenerbahčea dan nakon prvijenca, a navijači su objavu preplavili pozitivnim komentarima.

"Dragi Edine, kako mi nedostaje tvoj iskreni osmijeh i spokoj koji si mi pružio svaki put kada si ušao na teren sa licem čovjeka koji je uvijek držao situaciju pod kontrolom. Sa tobom je Interova devetka zaista bila u dobrim rukama... ugodan život, šampione", glasio je jedan komentar navijača Intera, a onda su uslijedili Fenerovi navijači s komentarima poput:

"Džeko, volimo te i drago nam je što si u Fenerbahčeu", "Čovjek koji je kralj golova", "Objavio svoj Fenerbahče čim se probudio, volimo te kapitenu", "Babo, šta radiš ujutro"...

"Naravno da se smiješ, Tadić će ti uzvratiti", glasio je jedan komentar s obzirom na to da je član Fenera postao i ovaj reprezentativac Srbije.

Jasno je da se od Edina Džeke u Istanbulu očekuju velike stvari, a on je već sada pokazao da će biti veliko pojačanje za ovaj klub.