Novak Đoković dao ljepotici jaknu: Djevojka NBA legende objasnila šta se desilo

ć

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenira u Monte Karlu i sprema se za prvi ovosezonski turnir na šljaci. Srbijanski igrač je pred početak takmičenja dao intervju za "Eurosport" i tamo je napravio pravi džentlmenski potez.

Intervjuisala ga je nekadašnja francuska teniserka Aliz Lim (Alize) koja je na sebi nosila njegovu jaknu.

U vezi s Parkerom
- Imala sam sreću da budem sa Novakom, koji je bio džentlmen. Ovdje je hladno, iako mnogi misle da je toplo - rekla je Aliz sa osmjehom.

Inače, ona je već nekoliko godina u vezi sa bivšim NBA asom Tonijem Parkerom (Tony).

Đoković joj je pričao o predstojećem turniru i sezoni na šljaci.

- Rolan Garos je jedan od najvećih turnira u našem sportu i moj najveći cilj na šljaci. Ne mijenja se to ni ove godine, nadam se da ću u Parizu igrati najbolje. Nadam se da mogu da iznenadim sebe i da već u Monte Karlu igram dobro, pošto mi je ovde druga kuća. Djeca su mi rođena ovdje, klub u Monte Karlu je sjajan, ali nisam imao dobre rezultate u prethodnim godinama. Jedan sam od igrača kome je potrebno više vremena da se priviknem na šljaku - naveo je Đoković.

Trenira sa Zimonjićem 
U Monte Karlu radit će sa Nenadom Zimonjićem nakon što je prekinuo saradnju s Goranom Ivaniševićem.

- Poznajemo se veoma dobro, više od 20 godina, bio mi je kao stariji brat, mentor, prijatelj, neko ko mi je uvijek pomagao kao osoba i kao igrač. Kada sam se razišao sa Goranom pričao sam sa Nenadom u Beogradu, došao je na teren, uživali smo u saradnji na terenu. Prihvatio je poziv da dođe sa mnom ovdje. Trudimo se da iskoristimo što više. Ne vježbamo toliko na servis-volej igri, daje mi neke savjete za pozicioniranje na mreži, možda nisam najbolji u tome, jer ne igram previše mečeva u dublovima. To pomaže za servis, volej, a Ziki je bio toliko dugo najbolji u dublu, zna kroz šta sve prolazimo, uz to smo prijatelji. Uživam u tome, vidjet ćemo gdje će nas odvesti - zaključio je Đoković.