Nurkić sve šokirao novim stajlingom

.
Bh. košarkaš Jusuf Nurkić oporavlja se od lakše povrede i nije bio u rosteru Portlanda u sinoćnjem meču protiv New Orelansa koji su Blazersi dobili sa 95:106, ali nije trebalo Nurkiću puno vremena da dođe u centar pažnje.

 

Iako nije bio na parketu potrudio se da van parketa privuče pažnju javnosti i fotografa.

Naš košarkaš je imao neobičan stajling, a gornji dio je bio u dva različita dijela, u pitanju je bila neka vrsta kaputa, sasvim dovoljno da popularni Nurk izazove lavinu komentara.

Znao je Nurkić da bude u centru pažnje zbog raznih zanimljivih situacija. Većinom bi to bilo na treningu, zagrijavanju, pokazao je i da na ulicama zna itekako privući pažnju.

Koji je način ovakvog odjevanja našeg košarkaša možda saznamo u narednim danima, ali pridružio se još nekim NBA zvijezdama koje imaju čudan stil oblačenja.

Kada su u pitanju čudni stajilnzi, onda tu konkurencije nema Russell Westbrook.

Što se tiče Nurkiča u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi na prosjeku je od 20 poena u tri utakmice, ali povreda ga ja malo poremetila u toj seriji, no vjerujemo da će se Nurk vratiti još jači i nastaviti u istom, ako ne i boljem ritmu.

Bh. centar se jučer požalio na bolove u aduktoru desne noge, ali dobra vijest je da povreda nije teže prirode te da će ubrzo biti u konkurenciji za mečeve.

Blazersi igraju sjajnu sezonu i trenutno su drugoplasirani u zapadnoj konferneciji s omjerom 9-3 u 12 mečeva.

Naredni duel Portland igra za dva dana protiv Luke Dončića i društva, protivnici su Dallas Mavericksi, koji su trenutno sedmoplasirani na zapadu s omjerom 6-5.