O čemu je Mamić razgovarao sa čelnicima bh. premijerligaša?

Zdravko Mamić već danima odmara u Međugorju. Popularni Maminjo dan uoči presude suda u Osijeku odlučio je krenuti put naše zemlje, a zatim mu je izrečena presuda od šest i pol godina zatvora.

Prvi čovjek Dinama zbog već poznatog zakona ne može biti izručen u Hrvatsku, a njegov boravak u Međugorju iskoristili su brojni novinari, poznanici te oni koji cijene i poštuju njegov rad da ga posjete i nakratko porazgovaraju sa vjerovatno najboljim menadžerom sa ovih prostora.

Jučer je Mamić imao posjetu svojih prijatelja iz NK GOŠK, tačnije predsjednika Luje Ilića i direktora Andrije Jurkovića. Nije krio zadovoljstvo na licu, raspitivao se Maminjo o stanju u GOŠK-u, te samom radu kluba koji je zaista pravi sportski fenomen, s obzirom da Gabela ima tek 300 stanovnika.

Nedavno je Mamić najavio da ćemo ga početkom sezone viđati i na utakmicama Premijer lige, a šta će se izroditi iz razgovora sa čelnicima GOŠK-a ostaje nam da vidimo.

Svjesni su u Gabeli da je tamo gdje Mamić kroči uspjeh zagarantiran, a njegov osmijeh nakon jučerašnjeg razgovora davao im je nadu...