Okončana Malonogometna liga radnika „Velika Kladuša 2021“- Titulu najbolje ekipe ponio Amelšeh

.

Sinoćnjim utakmicama okončano je ovogodišnje izdanje Malonogometne lige radnika „Velika Kladuša 2021“, a titulu najbolje ekipe ponio je Amelšeh. U polufinalnim susretima sastali su se Airvent i Granična policija, a nastup u funalu osigurao je Airvent koji je u neizvjesnoj utakmici slavio rezultatom 2:1. U drugom polufinalnom susretu, Amelšeh je s minimalnom pobjedom 1:0 slavio protiv prošlogodišnjeg osvajača lige, ekipe Akrobat koja je i ove godine bila među 3 najbolje ekipe, s obzirom da su u utakmici za treće mjesto pobijedili ekipu Granične policije rezultatom 0:4. U finalnom susretu sastale su se ekipe koje su od početka turnira pretendirale na najviše pozicije, Airvent i Amelšeh, a susret je završen rezultatom 1:3.

Konačni poredak ekipa glasi Amelšeh, Airvent, Akrobat, Granična policija. Pobjedničke ekipe dobile su pehare, dok je pehar za fair play dodijeljen ekipi Općine.

Na ovogodišnjem izdanju nastupilo je ukupno 9 ekipa. Organizator „Malonogometne lige radnika 2021“ bilo je JKUP „Komunalije“.