Ove slike pokazuju zašto je Hrvatska već sada moralni pobjednik nad Argentinom

.
Neymaru, koji je jecao, prišao je Perišićev sin i pružio mu ruku kako bi ga utješio. Argentinci su se s druge strane rugali poraženim Nizozemcima

U prvoj polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru sastat će se reprezentacije Hrvatske i Argentine. Obje reprezentacije četvrfinale su prošle nakon jedanaesteraca, Hrvatska pobjedom nad Brazilom, a Argentina nad Nizozemskom.

Brazilici su nakon ispadanja bili neutješni, a nakon poraza i selektor Tite podnio je ostavku.

Ipak, najzimljivija scena svakako je bila na centru igrališta kada je Neymaru, koji je jecao, prišao Perišićev sin i pružio mu ruku kako bi ga utješio, a video je postao hit na društvenim mrežama.

Brazilske igrače također su tješili i grlili i hrvatski igrači.

No, potpuno drugačiji reakciju vidjeli smo od igrača Argentina nakon što su na jedanaesterce izbacili Nizozemsku. Oni su odlučili ponijeti se krajnje nesportski, te su umjesto fer i poštenog tretmana svog suparnika, Nizozemce su u trenutku tugovanja provocirali i rugali im se. Sramotno.

Ako imate i najmanje dileme za koga navijati u utorak, ove slike bi vam ih trebale otkloniti, jer u moralnom pogledu već sada je jasno ko je pobjednik.

 

Foto: Avaz