Ovo može samo Jose Mourinho: Niko ga ne može kazniti, a sve je rekao jednom fotografijom

sa

Portugalski stručnjak Jose Mourinho neće voditi svoju Romu u naredna dva meča Serije A protiv Sassuoloa i Lazija, nakon što mu je potvrđena kazna od dva meča suspenzije, a zašto je "Posebni" i zbog čega je toliko unikatan, pokazao je posljednjom objavom na Instagramu.

On je u meču protiv Cremonesea isključen nakon što je brutalno vrijeđao sudiju, a poslije meča ušao mu je u svlačionicu i nastavio s uvredama, zbog čega je dobio dvije utakmice suspenzije i u izuzetno važnom dijelu sezone neće biti na klupi Rome, već će s tribina pratiti dešavanja na terenu.

U svom stilu, Portugalac je pronašao način da se oglasi o kaznama, iako je trenerima to strogo zabranjeno, baš kao i vrijeđanje sudija, a on je na svom Instagram profilu objavio reklamnu fotografiju.

No, zanimljivo, učinio je to tako što je stavio ruke kao da su vezane i da su na njima lisice, što nikako ne može biti kažnjeno, a opet je s druge strane rekao šta misli.

Mourinho je generalno poznato po tome što uvijek pronađe način da se obrati, oglasi ili kaže ono što je "zabranjeno", a njegova Roma u posljednje vrijeme igra u zaista sjajnoj formi i nakon što su tokom prošlog vikenda pobijedili Juventus na svom terenu, sada su u Evropskoj ligi slavili protiv Real Sociedada sa 2:0.