Pa i Bale bi bio življi: U svlačionici Reala "sve gori", a Luka Jović kao da ne zna gdje se nalazi

.
Snimak velikog slavlja

 

Real Madrid je opet u finalu Lige prvaka, prvom nakon četiri godine.

Senzacionalnim preokretom Kraljevi su postigli tri gola protiv Manchester Cityja te su prošli dalje u sjajnom dvomeču sa ukupnih 6:5.

Obzirom šta se sve dešavalo i način na koji se došlo do finala nije iznenađenje što je u svlačionici Reala došlo do potpunog ludila.

Karim Benzema, Eder Militao, Vinicius su pjevali i plesali, dok svoju radost nije krio ni veteran Marcelo kojeg Carlo Ancelotti nije koristio na meču.

 

Luka Modrić je snimljen kako grli kondicionog trenera Antonija Pintusa čiji je povratak prošlog ljeta bio jedan od najvažnijih za uspjeh Reala ove sezone.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

I dok su svi slavili i radovali se Luka Jović koji je meč odgledao sa klupe djelovao je kao da je izgubljen i da se pita gdje se nalazi.

Bijeljinac je stajao sa strane i sa osmijehom na licu gledao svoje saigrače kako proslavaljaju novi veliki uspjeh.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Dojam je da bi i otpisani Gareth Bale koji izbjegava slavlja kao što je bio slučaj sa proslavom titule prvaka Španije djelovao življe.

Jović u novi klub odlazi na posudbu

Srbijanski napadač je u Real došao za 60 miliona, ali nije se naigrao. Nije bio u formi, a kasnije je imao i problema sa povredama.

Definitivno se pokazao kao pogreška Kraljeva, no sada će u nove izazove. Čini se da će njegov novi klub biti Borussija Dortmund.

Jović ugovor sa Realom ima do 2025. godine, a stigao bi u Borussiju najvjerovatnije na posudbu, uz opciju otkupa ugovora.