Partizan u četvrtfinalu Eurokupa: Volden rešio dramu u Bolonji, Teodosić tragičar!

kos
Košarkaši Partizana pobedili su Virtus u Bolonji sa 84:82 i tako se plasirali u četvrtfinale Evrokupa i biće 1. u svojoj grupi!

Junak meča bio je Kori Volden, koji je postigao 29 poena i posebno je je spektakularan bio u završnici, kada je pogađao nevjerovatne koševe i onda kada je Virtus imao prednost, piše "Telegraf.rs".

Velika drama viđena je u Bolonji, gdje je sve riješeno u posljednjem minutu utakmice. Virtus je imao u jednom momentu i maksimalnih +15, vodio je gotovo čitav meč od starta, ali su crno-beli uspevali od starta drugog poluvremena laganim korakom da smanje prednost, da bi pred posljednji minut došao u situaciju da ima samo dva poena zaostatka.

Na krilima raspoloženog Voldena crno-bijeli su uspjeli da stignu do egal situacije. Na 41 sekundu do kraja Volden je pogodio uz faul i ponovo smanjio na samo jedan razlike. Zatim je Zagorac ukrao vjerovatno ključnu loptu u sljedećem napadu i doneo Partizanu prednost!

Pokušao je Virtus da šutem Teodosića za tri riješi meč, ali je on promašio šut za pobejdu i bio je tragičar meča, iako je bio najefikasniji u ekipi Virtusa sa 24 poena i 10 asistencija!
Crno-bijeli ovom pobedom sigurno idu u četvrtfinale i tamo idu kao prvoplasirani tim grupe E. Ko će im biti rival tamo, znaće se nakon direktnog duela Monaka i Uniksa. Poraženi iz tog duela, biće protivnik crno-bijelih.