Patrick Vieira u nevjerici kleknuo nakon gola Arsenala u posljednjim sekundama

asd
Nogometaši Arsenala došli su do boda protiv Crystal Palacea u petoj minuti sudijske nadoknade, a menadžer gostiju Patrick Vieira teško je podnio primljeni gol u posljednjim sekundama.

Topnici su se spasili poraza golom Alexandrea Lacazettea u 95. minuti i nogometaši Crystal Palacea mogu zažliti za ispuštenom pobjedom.

Posebno je bio razočaran nekadašnji legendarni igrač Arsenala Patrick Vieira, koji sada s klupe predvodi Crystal Palace. Francuz je vrlo teško podnio primljeni gol i u nevjerici je kleknuo i udarao je rukom po travnjaku, što su zabilježile i kamere.

"Bili smo tako blizu, ali to je počelo prečesto da nam se dešava. Moramo da naučimo lekcije iz utakmica koje smo igrali ranije. Zaista sam razočaran zbog načina na koji se tim vratio u drugom poluvremenu, smatram da smo zaslužili pobjedu. Žao mi je igrača. Pokazali su karakter i bili hrabri, ali primiti onakav gol u 95. minutu teško je prihvatiti. Večeras nismo imali sreće, ali vjerujem da će nas ovakve utakmice ojačati", rekao je Vieira nakon meča.

Bivši francuski veznjak u Arsenalu je proveo čak devet sezona i dugi niz godina bio je kapiten, a u bogatoj karijeri nastupao je i za Cannes, Milan, Juventus, Inter i Manchester City.