Pijani Runi na zabavi završio s tri djevojke, a onda pozvao policiju

wr

Nekadašnjem sjajnom engleskom fudbaleru Vejnu Runiju (Wayne Rooney) skandalozne situacije nisu ništa novo, pogotovo dok je bio fudbaler.

Čini se kako se nije mnogo toga promijenilo ni nakon igračke karijere sa obzirom na to da se bivši ljubimac navijača Evertona i Mančester junajteda našao u centru skandala, a nakon što su na društvenim mrežama isplivale fotografije i snimke na kojima se zabavlja s tri djevojke.

Radi se o  21-godišnjem modelu Tajler Rajan (Tayler Ryan) i njene dvije prijateljice, Elis Melvin (Elise) i Bruk Morgan (Brooke), s kojima je nekad omiljeni sin engleske nacije partijao u noćnom klubu u Manchesteru, nakon čega ih je sve odveo u svoju hotelsku sobu.

A onda je sve krenulo po zlu. Naime, navodno je sve završilo dolaskom policije koju je Runi pozvao nakon što su djevojke objavile snimke burnog izlaska jer je, vjerovatno opravdano, posumnjao da ga iskorištavaju za samopromociju, piše The Sun.

Na jednoj snimci očito pijani Runi leži na podu hotelske sobe okružen polugolim djevojkama, a snimljen je i kako se s jednom od njih ljubi.

Kasnije se javila čak i majka od Tajler Rajan koja je za ispričala kako je jedna od djevojaka slavila 21. rođendan u klubu u kojem je bio i Runi, koji ih je poslije pozvao u hotelsku sobu.

- Djevojke su u suzama. Moja kći je dobra djevojka i dolazi iz pristojne porodice. One su samo mislile da su smiješne, ali ja i ostali roditelji smo im objasnili da je to bilo glupo, ispričala je za The Sun.