Pioli: Ovo je novi Milan

.
MILAN sutra od 21:45 dočekuje Atalantu u derbiju 36. kola Serie A, a Milan se napokon odlučio u kojem smjeru će ići u sljedećoj sezoni.

 

Nakon što se nekoliko mjeseci govorilo kako će od sljedeće sezone Milan trenirati Nijemac Ralf Rangnick, dogovor je poništen zbog sjajnih rezultata Milana nakon pauze zbog pandemije i napretka u igri pod Stefanom Piolijem koji je bio zamišljen kao privremeno rješenje. 

 

Zbog toga su u Milanu puno bolje raspoloženi nego nakon ranijeg susreta u sezoni protiv Atalante koja ih je tada razbila 5:0. Pioli kaže da je ovo sada drugačija momčad.

 

Drugačiji Milan

 

"Ne treba nas podsjećati na to. Želimo nastaviti s dobrom formom koliko god je to moguće. Atalanta je u vrhu u skoro svakoj statističkoj kategoriji, ali i nama ide dobro i želimo napraviti dobru izvedbu", rekao je Pioli u najavi utakmice pa nastavio:

"Puno smo se promijenili od prve utakmice koja je bila jako loša za nas i jako dobra za njih. Zabili su neke sjajne golove, a mi smo bili na početku zajedničkog putovanja. Ovo je sada drugačiji Milan. Atalanta je jedna od najboljih ekipa u Italiji, da je pobijedila Juventus, utrka za prvaka i dalje bi bila otvorena. Mi smo u idealnoj situaciji mentalno, ali Atalanta je isto sjajna. Nitko nije uzeo više bodova od Atalante i Milana od restarta", rekao je Pioli.

 

Pioli je jutros službeno potpisao dvogodišnji ugovor s Milanom.

 

"Teško mi je ne misliti o tome, to sam htio od početka tako da sam sretan, ali imamo vrlo važnu utakmicu sutra", napomenuo je Pioli.