Miralem Pjanić odradio još jedan trening, protiv Atalante od prve minute

Nakon što je zadobio povredu protiv Italije prošle sedmice te propustio utakmicu protiv Lihtenštajna, Miralem Pjanić, jučer je konačno počeo sa laganim treninzima, a odradio je još jedan individualni u teretani.

Kako javljaju mediji iz Italije, trening koji je bio na rasporedu danas vratio je osmijeh na lice Maurizija Sarrija, a razlog je taj što je Miralem Pjanić odradio kompletan trening te će se naš reprezentativac prema svemu sudeći naći u početnom sastavu za duel protiv Atalante, prenosi Oslobođenje.ba.

Vijest o ostalim povrijeđenim igračima trener Juventus dočekao je sa velikim oduševljenjem. Najbitniji igrači polako ulaze u takmičarski ritam te će sigurno biti spremni za nadolazeće susrete koje će Stara dama igrati. 

Alex Sandro odradio je lagani trening i oporavlja se od povrede koju je dobio tokom nastupa za reprezentaciju Brazila, dok je Adrien Rabiot radio odvojeno od ostatka tima.

Cristiano Ronaldo, uprkos tome što je odigrao obje utakmice za reprezentaciju Portugala, bit će na raspolaganju Mauriziju Sarriju.