Pjevač ostao zatečen kad je vidio šta mu je Ronaldo poklonio: "Ne, nisi to uradio. Zaboga, čovječe"

.
Portugalac nije štedio

 

Cristiano Ronaldo je novogodišnju noć proveo u rodnoj Madieri u društvu svojih najdražih osoba. S njim su bili partnerica Georgina Rodriguez, zatim brat, sestra i majka te još nekoliko osoba. 

Da ne štedi na novcu Ronaldo je pokazao svojim poklonom osobi koja je bila zadužena za lijep provod portugalskog asa i njemu najbližihi osoba.

Naimem, slavni fudbaler je brazilskom pjevaču Luanu Santani poklonio skupocjeni Rolex sad, a sam Brazilac je ostao u nevjerici kad je vidio poklon.

Ronaldo je 31. decembra odletio u svoj rodni grad Madeiru u Portugalu kako bi proslavio 69. rođendan svoje majke Marije Dolores Aveiro. Istovremeno su proslavili i novogodišnju noć.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

U znak zahvalnosti i poštovanja, Ronaldo je Santani darovao Rolex sat vrijedan 75.000 eura. Pjevač je ostao zadivljen otkrivši da mu je to prvi Rolex sat."A nisi to uradio, ne. Zaboga, čovječe. Znaš da mi je ovo prvi, zar ne? Moj prvi Rolex. Kakav trenutak! Iz tvojih ruku", kazao je vidno uzbuđeni Santana.

Osim što je za poklon dobio skupocjeni Rolex Santana je sigurno i skupo platio svoj nastup za Ronaldovu porodicu pa početak 2024. godine za njega je bio zaista fantastičan.Ipak, Rolex sat Santani nije bio jedini poklon koji je Cristiano Ronaldo dao te večeri. Tako je majci je za 69. rođendan poklonio i novi Porsche Cayenne.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte trenutno je slobodan od fudbalskih obaveza jer Saudijska Pro liga staje zbog zimske pauze.Očekuje se da će Ronaldo sljedeći put u akciji biti u dugo očekivanom prijateljskom okršaju Al-Nassra protiv Inter Miamija Lionela Messija 1. februara.