fbpx Počela prodaja ulaznica za meč Sarajevo - Celtic, poznate i cijene!

Počela prodaja ulaznica za meč Sarajevo - Celtic, poznate i cijene!

Home

Počela prodaja ulaznica za meč Sarajevo - Celtic, poznate i cijene!

Fudbaleri Sarajeva naredne sedmice na Koševu igraju protiv slavnog Celtica u okviru prvog pretkola Lige prvaka.


Bordo tim je glavni dio priprema odradio u Sloveniji, dok će završnicu odraditi u glavnom gradu naše zemlje. Već za sedam dana bordo klub igra protiv Celtica prvi meč u kvalifikacijama Lige prvaka.

Jasno je da je Sarajevo dobilo najtežeg protivnika u prvom pretkolu, no utjeha je što direktno idu u treće pretkolo Evropske lige ukoliko budu poraženi od škotskog velikana.

Prva utakmica između Sarajeva i Celtica igra se narednog utorka na Koševu od 19:45 sati, a već od danas navijači bh. prvaka mogu kupiti ulaznice za ovaj meč.

Bordo tim je na zvaničnoj stranici objavio da se utakmice mogu kupiti od danas u prostorijama Fan Shopa svakim radnim danom od 8 do 20 sati, te subotom od 9 do 16 sati.

Cijene ulaznica su: Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina Istok 12/10 KM, Tribina Zapad 15/12 KM, a za djecu do 14 godina ulaznica je 2 KM. Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ostvaruju popust na iznos cijene pojedinačne ulaznice. Za utakmicu važe sezonske ulaznice 2019/20 i aktivne bijele članske karte.

Topic
Objavio: Tue, 02/07/2019 - 15:01
Back to top