Pogbi je dosta svega, prijeći će u Real!?

Priče oko odlaska Pola Pogbe (Paul) iz Mančester junajteda su sve glasnije. Nedavno je strateg Mančester sitija Pep Gvardiola (Guardiola) izjavio kako mu je Mino Rajola, Pogbin agent, ponudio igrača u januarskom prijelaznom roku.

Nakon te izjave, u medijima su se pojavile nove informacije koje sjajnog veznjaka vežu uz PSG. Pogba se navodno tokom reprezentativne pauze raspitivao o francuskom nogometnom prvenstvu kao i o PSG-u, a i sam je izjavio kako ne bi imao ništa protiv igranja u klubu iz prijestolnice Francuske, ali pod uvjetom da Nejmar (Neymar) i dalje ostane u klubu.

Uz Siti i PSG, pojavile su se nove špekulacije oko odlaska Pogbe iz Junajteda, a ovaj put se kao njegov novi klub navodi Real Madrid, klub koji je vodio najveću bitku s Crvenim vragovima oko dovođenja Francuza.

Pogba je nedavno bio junak Mančester junajteda kada je sa svoja dva gola kreirao veliki preokret u gradskom derbiju između Sitija i Junajteda.

No, prava drama odvijala se u svlačionici Junajteda tokom poluvremena kada je Žoze Murinjo (Jose Mourinho) pred svim igračima kritizirao igru Pogbe koji mu je u drugom dijelu odgovorio na najbolji mogući način.

Poslije utakmice, Murinjo je u potpunosti promijenio priču rekavši kako bi Pogba za njega bio igrač utakmice čak i da nije zabio ta dva gola. Iako se činilo kako se smiruju strasti između Pogbe i Murinja, sve se vratilo na staro već u sljedećoj utakmici.

U porazu kod Vest Bromvič Albiona Junajted je igrao izrazito loše, a Murinju je najveći krivac bio, pogađate - Pogba! Portugalac je odlučio izvaditi veznjaka u 58. minuti utakmice kada je u igru umjesto njega ušao Martial. Junajted je tu utakmicu izgubio 1-0 i tako omogućio gradskom rivalu da osigura naslov prvaka pet kola prije kraja.

Sve vodi prema tome da Murinjo i Pogba, koji je u posljednjih 11 utakmica ostao na klupi ili bio zamijenjen čak sedam puta, neće izgladiti svoj odnos, a sigurno je kako bi puno europskih velikana raširenih ruku dočekalo ovog veznjaka.

Real Madrid sigurno ima novac, a i trenera koji bi, vrlo vjerojatno, imao bolji odnos s Pogbom nego Murinjo.