Pojavila se fotografija majke Ronaldovog sina

.
Nakon 13 godina

 

Cristiano Ronaldo je 2010. godine po prvi put postao otac, a žena koja mu je rodila sina nikada nije javno otkrila identitet. Ipak, na društvenim mrežama se po prvi put pojavila fotografija žene za koju se sumnja da je majka Cristiana Juniora i širi se po raznim platformama.

Cristiano Ronaldo je u dva navrata plaćao surogat majke kako bi dobio djecu. Sina Cristiana Juniora dobio je 17. juna 2010. godine, a identitet žene koja je plaćena da rodi dijete nikada nije otkriven.

Ista je situacija i s blizancima koje je CR dobio 8. juna 2017. godine. Sve je dobro skriveno i nemoguće je doći do imena i druge žene koja mu je rodila djecu.

Prethodnih dana pojavila se fotografija žene za koju se sumnja da je majka Cristiana Juniora. Snimljena je s Ronaldom na jahti i navodno je upravo tad došlo do dogovora da mu rodi dijete.

 

 

Njeno ime nije poznato. Ostala je anonimna, a video s fotografijom je na društvenim mrežama pogledalo više od dva miliona ljudi.

Djevojka koja je rodila Cristiana Juniora dobila je ogromnu novčanu naknadu. S dječakom nema nikakve veze i on odrasta uz slavnog fudbalera i njegovu porodicu.

Koliko je CR7 opterećen izgledom najbolje je osjetio kamerman: Kad se ugledao, odmah je dao naredbu!

Cristiano Ronaldo je uvijek težio da izgleda perfektno i uvijek je obraćao pažnju na svaki detalj. Potvrdila je to i scena nakon utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Islanda i Portugala.

Neposredno prije nego što je televizijski kanal Optus Sport snimio razgovor s Ronaldom, između fudbalera i snimatelja došlo je do kratkog dobacivanja.

Ronaldo je okrenuo glavu u stranu kako bi provjerio svoju sliku na malom ekranu, a zatim, sa smiješkom na usnama, postavlja poseban zahtjev iz estetskih razloga.

"Ne preblizu, eh…", rekao je Ronaldo pokazujući rukom na svoje lice uz dodatak: "Previše bora…"

Ronaldo je u februaru proslavio 38. rođendan i sigurno planira igrati još nekoliko sezona pa neće biti iznenađenje da ga u kopačkama vidimo i u njegovoj petoj deceniji života.