Pojavio se novi snimak skandala: Mnogi tvrde da je sukob Ronalda s trenerom ovako počeo (VIDEO)

Ronaldo
Iako je prošla sedmica od skandala kojeg je napravio Cristiano Ronaldo na utakmici protiv Tottenhama, još uvijek se špekuliše šta se tačno dogodilo.

 

Pojavio se novi snimak za kojeg mnogi tvrde da je označio početak sukoba Ronalda i trenera Manchester Uniteda Erika ten Haga.

Podsjetimo, Ronaldo je odbio ući u igru u drugom poluvremenu utakmice protiv Tottenhama kada je njegov tim vodio rezultatom 2:0. Potom se posvađao s trenerom Ten Hagom, a onda prije kraja utakmice otišao s terena. Nije bio tu da slavi sa svojim saigračima veliku pobjedu.

Portugalac je na kraju platio ceh. Trenirao je odvojeno od tima i trener ga je izbacio iz tima za duel protiv Chelseaja. Prema navodima engleskih medija, Portugalac se izvinio i počeo je trenirati s ostatkom ekipe.

Sada se pojavio novi snimak. Ronaldo je snimljen kako se suprotstavlja treneru Ten Hagu i njegovim riječima. Upravo to bi trebao biti početak njihovog sukoba na klupi, a koji je rezultirao da bijesni Ronaldo ode s tribina.

Snimak se brzo širi društvenim mrežama, a pokazuje Ronaldovu gestikulaciju prema treneru. Nakon toga se udaljio s terena.