Portugalci traže da UEFA izbaci Srbiju sa Svjetskog prvenstva, razlog je svima jasan

123aa
Fudbalska reprezentacija Portugala saznala je da će je na putu do odlaska na Svjetsko prvenstvo čekati najvjerovatnije aktuelni evropski šampion – Italija.

Cristiano Ronaldo i ekipa prvo moraju u Lisabonu da savladaju Tursku, a onda da idu na noge pobjedniku meča Italija – Sjeverna Makedonija.

Naravno, da je žrijeb bio lakši duel sa Srbijom ne bi više bio tema, ali ovako, kada su se uplašili da bi mogli da ostanu bez Mundijala, što je sasvim realno, odmah su se sjetili “orlova”.

 

Portugalci na društvenim mrežama traže da UEFA kazni Srbiju zato što u Beogradu nije bio priznat gol Cristianu Ronaldu u nadoknadi vremena. Samo niko ne može da objasni po kom osnovu je Srbija kriva za tako nešto.

Mreže su prepune poruka Portugalaca koji kukaju i ponovo krive nekog drugog. Naravno da je glavna tema taj pogodak na “Marakani” za koji niko sa sigurnošću ne može da kaže da je bio regularan.

“Orlove” ovo svakako ne treba da dotiče, oni na miru mogu da sačekaju 1. april kada će se održati žrijeb grupa za Mundijal.