Poznato je gdje Petković nastavlja karijeru, Jakirović je odigrao ključnu ulogu u svemu!

.
Kraj velike transfer sage

 

Saga oko transfera Brune Petkovića trajala je dosta, dosta dugo, a sada je konačno dobila svoj kraj. Bruno Petković potpisao je novi ugovor sa Dinamom.

Iako se očekivalo da će Petković gotovo sigurno napustiti Maksimir, to se na kraju nije desilo i ovaj sjajni napadač ostaje u Dinamu.

Novi ugovor Petkoviću garantuje to da će biti najplaćeniji igrač u klubu. Tako će on sada zarađivati oko milion eura godišnje.

Kako tvrde hrvatski mediji, ugovor je već potpisan i samo se čeka da Dinamo sve zvanično potvrdi.

Dinamo je sa Petkovićem mjesecima vodio pregovore, a u svakoj situaciji se činilo da je sjajni napadač blize odlasku nego ostanku.

Dok su se vodili pregovori sa Petkovićem, Dinamo su napustila tri jako važna fudbalera, a radi se o Livakoviću, Ivanušecu i Šutalu.

Najviše interesa za Petkovića pokazali su timovi iz Turske, ali je Dinamo sada konačno uspio da ga nagovori da produži saradnju.

Kako navode hrvatski mediji, veliku ulogu u ostanku Petkovića odigrao je novi trener Sergej Jakirović.

Ključan je navodno bio potez Jakirovića taj što je kapitensku traku dao upravo Petkoviću i tako mu pokazao koliko mu je važan.

Petković je protiv Rijeke prvi put bio kapiten i zaista je briljirao i donio svojoj ekipi pobjedu.

Zabio je gol iz penala, a prije toga je sjajno asistirao Bulatu i sigurno je da će njegov ostanak biti veliko pojačanje za Dinamo.