Pretučena zvijezda PSG-a i njegova supruga, vezali ih u kući, pa uzeli preko 500.000 eura!

.
Donnarumma pozvao policiju, ali je bilo već kasno

 

Prava drama dešavala se sinoć u domu italijanskog golmana Gianluigija Donnarumme nakon što su maskirani muškarci provalili u njegovu kuću gdje je on bio sa suprugom, a onda je nastao totalni haos.

Francuski mediji jutros bruje o drami koja se dešavala u kući golmana PSG-a kada su nepoznati muškarci provalili u njegov dim.

Sve se dešavalo oko ponoći i u trenutku kada je Donnarumma bio kući sa svojom suprugom Alessijom. Maskirani muškarci su provalili u njihov dom kako bi ih opljačkali, a nažalost bilo je i fizičkog obračuna.

Mediji u Francuskoj pišu da su pljačkaši nakon ulaska odmah nasrnuli na Donnarummu i njegovu suprugu kojima su zadali nekoliko udaraca u tijelo i u predjelu glave, a zatim su ih vezali kako ne bi mogli zvati policiju.

Drama je trajala nešto manje od pola sata, a kada su uzeli iz kuće ono što su htjeli pobjegli su. Donnarumma je uspio nekako da dođe do mobitela i pozove policiju koja je brzo stigla na adresu, ali pljačkaša već odavno nije bilo tu.

Međutim, prijatljeno je da su oni imali skrovište u luksuznom hotelu koji se nalazi u blizini Donnarummine kuće. Radnici iz hotela su pozvali policiju i prijavili sumnjive goste, ali su ponov ouspjeli pobjeći.

Donnarumma i njegova supruga šokirali su s onim što se desilo i prevezeni su u bolnicu kako bi im se ukazala pomoć.

Također, prema prvim informacijama pljačkaši su uzeli dosta toga iz doma italijanskog golmana, a procijenjeno je da su ukrali stvari u vrijednosti preko 500.000 eura.

Francuska policija počela je odmah istragu i potragu za pljačkašima. Nažalost, ovo nije prvi slučaj pljačke kada su u pitanju igrači PSG-a jer su ranije sličnu sudbili doživjeli Angel Di Maria, Marquinhos, Sergio Rico, Mauro Icardi i Thiago Silva.