Prijeti mu otkaz u klubu. Mauro Icardi vidio Wandu u ljubavnom klinču s drugim i u bijesu odletio u Argentinu

f

Mauro Icardi napravio je gaf zbog kojeg bi mogao ostati bez angažmana u Turskoj.

U Galatasarayu su navodno vrlo bijesni na argentinsku zvijezdu. Naime, napadač francuskog Paris Saint Germaina, koji je trenutno na posudbi u turskom klubu, odletio je kući u Argentinu.

Usponi i padovi u kontroverznoj vezi

Otputovao je u domovinu kako bi se suočio sa svojom bivšom suprugom Wandom Narom. Razlog je to što je on vidio spot u kojem Wanda razmjenjuje nježnosti s poznatim reperom.

Icardijevi usponi i padovi u kontroverznoj vezi s poznatom manekenkom i menadžericom dobro su “dokumentirani” na svim društvenim mrežama i portalima.

Prošli su mjesec Wanda i Mauro konačno objavili da se razvode. I to nakon optužbi da je u pitanju njegova nevjera.

Sporni se trenutak dogodio u oktobru prošle godine. Tada je Wanda (35) i napustila porodičnu kuću u Parizu. No, uskoro mu je potom sve oprostila i vratila mu se u naručje.

Novi skandal dogodio se, pak, ovih dana. U novom turbulentnom periodu Wanda je za potrebe muzičkog spota vrućim poljupcima počastila poznatog repera poznatog pod umjetničkim imenom L-Gante.

Golišave scene snimljene su u krevetu u kojem oboje poziraju veoma izazovno, piše Corriere dello Sport.

Kada je do Icardija došao spomenuti umjetnički performans, vratio se u Argentinu bez službenoga dopuštenja kluba, tvrdi Radio Mitre.

Ozbiljno ugrozio svoj ugovor

Bijesni nogometaš (29) navodno je takav potez izveo jer zahtijeva da se Wanda ekspresno vrati s njim u Tursku. No, nepromišljenim je izletom ozbiljno ugrozio svoj ugovor i ostanak u Galatasarayu.

Mauro Icardi je naknadno viđen kako dolazi u hotel u kojem je odsjela njegova fatalna ljubav. Međutim, ulazak su mu na ulazu spriječili zaštitari.

Stvari dodatno komplicira činjenica da Nara ima funkciju Icardijevog menadžera. To znači da će se s njom morati konsultirati o pitanjima koja se odnose na potencijalne transfere bez obzira na status njihove veze.

Primjerice, Wanda Nara je bila ključna u pregovorima o aspektima njegove posudbe u Galatasaray, uključujući 24-satne usluge vozača, kuhara, različita sigurnosna pitanja i sl.

Jedno je sigurno – nastavak sapunice gledat ćemo u epizodama koje slijede, prenose Sportske novosti.