Prosinečki: Finci su bili bolji i zasluženo pobijedili

Nakon utakmice Finska-BiH u kojoj je bh. tim poražen sa 2:0, selektor Reprezentacije BiH Robert Prosinečki je u obraćanju medijima istakao da je protivnik bio bolji.

"Čestitam Finskoj jer su zasluženo pobijedili. Otkad sam ovdje ovo je jedno od naših lošijih izdanja. Nadigrali su nas u svim aspektima igre. Imali smo šansu da povedemo i možda bi utakmica otišla u drugom smjeru. U svakom slučaju Finci su bili bolji i zasluženo pobijedili. Za tri dana imamo drugu utakmicu o kojoj moramo razmišljati. Moramo popraviti sve što danas nije valjalo. Nisam očekivao da će biti ovako, domaćin je više želio pobjedu i još jednom im čestitam", kazao je selektor Prosinečki, prenosi N1.

Prosinečki je dodao da su pokušali doći do zgoditka i da se vrate u igru.

"Bilo je tu i nekih prilika, naročito Džekina glavom. Sve u svemu Finci su bili bolji i sada moramo težiti da ispravimo loše stvari, a bilo ih je jako puno. Blizu nam je sljedeća utakmica da bismo sad dramili. Ostali smo bez važnih bodova, ali ima još dosta utakmica do kraja i vidjećemo šta će biti. Nismo bili rastrčani kao u prethodnim utakmicama. Imamo malo vremena do Italije, moramo analizirati greške i pokušati se što bolje pripremiti za meč", kazao je selektor.

Izvor: