"Ramble" preživio pakao, pa protivnika brutalno nokautirao

.
Petis preuzeo pojas

Serhio Petis (Sergio Pettis) novi je Bellatorov prvak u bantam kategoriji. Mlađi brat nekadašnjeg UFC-ovog prvaka Entonija (Anthony) nakon punih pet rundi i jednoglasne sudijske odluke preoteo je titulu od Huana Arčulete (Juan Archuleta) koji je u ranim satima subote po prvi put branio svoj pojas, presnosi "Figtsite".

Sada već bivši prvak pokušao je u američkom Unkasvilu biti agresivan, no naišao je na sjajno raspoloženog izazivača koji je odlično kontrolirao situaciju te uglavnom preciznim direktima i pravovremenim kontrama skupljao bodove. 

U sunaslovnoj borbi večeri borio se bivš UFC-ov izazivač Entoni Džonson (Anthony Johnson). U svom prvom meču nakon četverogodišnje pauze i prvom nakon poraza od Daniela Kormijea (Cormiera", "Rumble" je upisao nokaut pobjedu te se preko Brazilca Hozea Augusta Azeveda Barosa (Jose Barros) plasirao u polufinale poluteškaškog turnira.

Nije to baš bila lagana večer za Džonsona. Bio je u velikim problemima nakon što ga je u prvoj rundi Baros uspio ozbiljnije uzdrmati. Pokušao je Brazilac serijom udaraca, a potom i gušenjem doći do prekida, no Entoni je to preživio i onda desnicom nakon 90 sekundi druge runde izborio polufinale u kojem ga čeka aktualni prvak Vadim Nemkov.