Razbijen od alkohola: Pijana zvijezda spavajući sačekala policiju nakon što je skrivio tešku nesreću

piće
Brojni sportisti širom svijeta stečeni novac tokom bogate karijere znaju trošiti na razne načine, a nekadašnja NFL zvijezda Vontae Davis odlučio je maksimalno trošiti novac uživajući, ali to mu ne donosi ništa dobro i uhvaćen je kako spava na trotoaru nakon što je izazvao tešku nesreću.

 

Vontae Davis nekadašnja je NFL zvijezda. Bivši cornerback Miami Dolphinsa, Indianapolis Coltsa i Buffalo Billsa već je pet godina u penziji i troši novac koji je zaradio tokom karijere.

Dvostruki Pro Bowl igrač to međutim radi na način koji je poprilično nepopularan. Često je pijan i po zatvorskim ćelijama, a u nedjelju ujutro je skrivio tešku saobraćajnu nesreću.

Davis je jurio na autoputu i zakucao se u kamionet koji je išao ispred njega. Ispostavilo se da je bio pijan i da je zaspao za volanom.

Na kraju je došlo do strahovitog sudara. Srećom 34-godišnji Davis je prošao bez težih povreda kao i osobe koje su bile u drugom automobilu.

U kakvom stanju je bio nekadašnji igrač američkog fudbala pokazuju scene nakon nesreće. On je bio toliko pijan da je jednostavno zaspao ležeći pored smrskanog automobila.

U policijskom izvještaju se navodi da je Vontae priznao da je bio pod utjecajem alkohola. Tvrdi međutim da je popio dva koktela i da je nakon toga sjeo za volan.

On je nakon nesreće naravno odmah uhapšen. Optužen je za vožnju pod utjecajem alkohola i za to će odgovarati pred sudom. Na prvom saslušanju se izjasnio da nije kriv.