Real - Liverpool od 21 sat: Stigli sastavi, Liverpool u Madridu traži senzaciju

as

Nogometaši Reala i Liverpoola večeras od 21:00 sat na stadionu Santiago Bernabeu igraju revanš osmine finala Lige prvaka, a tekstualni prijenos utakmice možete pratiti uživo na portalu Klix.ba.

20:45 - Real igra promjenjivo od utakmice protiv Liverpoola pa su tako izgubili od Barcelone u Kupu, remizirali s Atleticom i Betisom te pobijedili Espanyol u prvenstvu.

S druge strane, Liverpool je u Premiershipu pobijedio Manchester United i Wolves, remizirao s Crystal Palaceom, ali je nedavno ponovo doživio šok zbog poraza od Bournemoutha.

20:40 - Prije tri sedmice ovi su rivali odigrali prvi susret osmine finala koji je nakon velikog preokreta pripao Realu rezultatom 5:2. Nunez i Salah su doveli Redse u vodstvo 2:0, a onda je Real preokrenuo golovima dvostrukih strijealaca Vinicius Juniora i Benzeme te pogotkom Militaa.

20:35 - Stigli su nam i sastavi. Obje ekipe će igrati u formacijama 4-3-3. Carlo Ancelotti se odlučio za postavu: Courtois, Carvajal, Militao, Rudiger, Fernandez, Kroos, Camavinga, Modrić, Valverde, Benzema i Vinicius Junior.

 

S druge strane, Jurgen Klopp se odlučio za ekipu: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Diogo Jota, Fabinho, Milner, Salah, Nunez i Gakpo.

20:30 - Poštovani čitatelji portala Klix.ba, dobro došli na tekstualni prijenos revanš utakmice osmine finala Lige prvaka između Reala I Liverpoola. Utakmica koja se igra na stadionu Santiago Bernabeuu počinje u 21:00 sat.

Foto: Twitter/Real Madrid