Real umjesto Mbapea dovodi tri mlade zvijezde

sadf

Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) jučer je obradovao navijače PSG-a, ali i razočarao fanove Real Madrida. Madriđani su se nadali kao će 23-godišnji francuski reprezentativac od sljedeće godine nositi dres 'Kraljevskog kluba', a ta nada nije bila bez temelja. Dapače, sve što se događalo posljednjih mjeseci upućivalo je na takav rasplet događaja. No, stvari su se promijenile, PSG će i dalje igrati na Mbapeov pogon, a Real mora naći nova pojačanja.

Odšteta Monaka

Dobra vijest u cijeloj priči za Madriđane je činjenica da im se, nedolaskom Mbapea, stvara puno bolja financijska stabilnost. Naime, u blagajni će im ostati 200 miliona eura, koliko su planirali potrošiti na plaću i razne bonuse za Francuza, a također im je ostala i fleksibilnost što se tiče limita koje smiju potrošiti na plaće.

No, Real ipak mora dovesti neka pojačanja. Španska "Marca" piše da u Realu već postoji plan kako potrošiti novce koji su ostali Mbapeovim odbijanjem transfera.

Dio tog novca bi se trebao potrošiti na 22-godišnjeg Čuamenija (Aurelien Tchouameni). Ovaj veznjak Monaka i francuske reprezentacije već je neko vrijeme na meti Reala, ali dolaskom Mbapea 'Kraljevski klub' ne bi imao puno kapitala za njegov dolazak. Sada se sve mijenja i "Marca" tvrdi kako bi Čuamenij ovog ljeta trebao postati igrač madridskog kluba. Pitanje je samo koliko će Real platiti za njega. Transfermarkt ga procjenjuje na 40 miliona eura, a sigurni smo da će Monako pokušati dobiti malo više od tog iznosa.

Pojačanja napada

Što se napada tiče, dok neki mediji spominju Roberta Levandovskog (Lewandowsko) i Herija Kina (Harry Kane), "Marca" ističe kako Real nema interesa za dovođenje njih dvojice zbog činjenice da bi se teško uklopili u igru s Karemom Benzemom. Zato Španci pišu kako je Real zainteresiran za još dva 22-godišnjaka. Riječ je o Nimezu (Darwin Nunez) iz Benfice, odnosno Rafaelu Leaou iz Milana.

Oba igrača mogu igrati na više napadačkih pozicija, ali su prije svega ipak krilni napadači, a slična im je i vrijednost na Transfermarktu - Nunez vrijedi 40 miliona, a Leao 50 miliona. S obzirom na iznos koji je Madriđanima ostao nedolaskom Mbappea, lako se mogu pokriti transferi i Nuneza i Leaoa i Čuamenija, prenosi SN.

FOTO: ARHIVA