Ronaldinhova prva: Jedina ga je htela kada je bio najružniji na svijetu, danas je ne bi ni pogledao

.
Živi miran život

 

Ronaldinho se nikada nije mogao pohvaliti lijepim izgledom, ali kada je postao slavan i svjetska zvijezda automatski je stekeao epitet magneta za zgodne i atraktivne dame. 

Ronaldinho koji je je martu proslavio 43. rođendan je trenutno bez djevojke, ali može se reći da ima podjednako bogato iskustvo sa ženama kao i sa fudbalskom loptom.

Do sada je promijenio veliki broj partnerica, pa je tako jedno vrijeme istovremeno imao dvije djevojke, u pitanju su Priscilla Coleho i Beatriz Souza.

Prije nekoliko godina je bila aktuelna i priča kako će se na isti dan oženiti s njih dvije, međutim to se na kraju nije desilo. A zadržavao ih je kod sebe tako što im je svakog mjeseca davao isto novca i kupovao iste poklone.

Fotogragfija iz 2014. godine kada Ronaldinho pozira u bazenu sa pet djevojki koje su kamerama okrenule svoje stražnjice je također obišla svijet.

Međutim, dok je bio tinejdžer i niko ništa htjela ga je samo jedna djevojka. U pitanju je Janaina Nattielle Mendes.

Ronaldinho i Mendes su bili zajedno dok su Ronaldinhu mnogi govorili da je najružniji na svijetu, međutim ona nije prestajala da vjeruje u njega.

Stali su i na ludi kamen. Bilo je to 2004. godine. Čak su dobili i sina Joaoa Mendesa, a par se razveo 2007. godine poslije određenih turbulencija.

Iako je za njega bila spremna učiniti sve, Ronaldinho nije znao cijeniti ljudske kvalitete svoje supruge pa ju je otvoreno varao sa Alexandraom Paressant dok je bio član Barcelone.

Danas Janina živi diskretan život, u javnosti se skoro nikad ne pojavljuje i s obzirom kako živi teško da bi je Ronaldinho uopšte i pogledao jer je on potpuno drugačija osoba.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

Ipak, daleko od toga da Brazila ne izgleda atraktivno što potvđuju i pojedine njene fotografije na Instagramu, međutim različiti pogledi na svijet govore da ona jednostavno nije ono što Ronaldinho želi od neke žene.

U međuvremenu je ova 39-godišnjakinja za razliku od Ronaldinha koji nikako da se skrasi, pronašla i novog dečka s kojim ima petogodišnju kćerku.