Ronaldo bi mogao nastupiti u ulozi koju niko nije ni zamišljao, ulazi u ring s kečerima?

.
Crown Jewel hrvačka manifestacija mogla bi uključivati i ime Cristiana Ronalda, prenose brojni svjetski mediji, nakon što su se legende hrvanja uključile u dovođenje slavnog Portugalca u ring.

 

Planterano popularna hrvačka organizacija WWE zajedno s vladom Saudijske Arabije već dugo radi na dovođenju profesionalnih hrvačkih događaja u ovu zemlju, a njihov prvi događaj Greatest Royal Rumble privukao je veliku pažnju i bio je pravi šou.

Sada to Saudijci žele podići na jedan još veći nivo. Prema navodima brojnih svjetskih medija, u narednom eventu u Saudijskoj Arabiji pod nazivom Crown Jewel mogao bi nastupiti i Cristiano Ronaldo, koji trenutno živi i igra nogomet upravo u Saudijskoj Arabiji.

Organizacija WWE želi iskoristiti jer je Ronaldo trenutno najveća zvijezda u Saudijskoj Arabiji i ponudit će mu nevjerovatne uslove da se pojavi na ovoj manifestaciji i učestvuje u samom događaju u ringu. Za to je angažovan proslavljeni hrvač WWE-a Triple H.

Ronaldo ne bi bio prvi nogometaš koji se pojavio među kečerima, pošto su to već učinili Tim Wiese i Adebayo Akinfenwa, ali bi zasigurno bio najveća zvijezda i podigao bi sve na jedan viši nivo.

Događaj je zakazan za 4. novembar, a da li će Ronaldo zaista ući u ring, ostaje da se vidi. Trenutno je sve na pregovorima dvije strane.

 (Foto: Twitter)