Ronaldo je bio nasmijan, ali njegov sin nije oduševljen dolaskom u Saudijsku Arabiju

.
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nasmijanog lica doputovao je u Saudijsku Arabiju gdje će danas biti predstavljen kao novi nogometaš Al-Nassra, ali njegov sin sudeći prema izrazu lica nije bio naročito sretan zbog toga

 

Veliki broj fanova okupio se na aerodromu, a najmlađi su se željeli fotografisati s portugalskim asom i Ronaldo im je ispunio želju, dok se u pozadini nalazio njegov sin, čiji izraz lica nije odavao naročito zadovoljstvo zbog svega što se dešava.

Nakon što su ga dočekali na aerodromu, Ronaldo i njegova porodica su smješteni u luksuzni hotel, a zvanično predstavljanje bi trebalo biti danas između 16 i 17 sati.

Ronaldo je ugovor s ovim klubom potpisao do ljeta 2025. godine i očekuje se da će u tom periodu zaraditi blizu 500 miliona eura, a tamošnji mediji pišu da bi na njegovom zvaničnom predstavljanju trebalo biti između 25.000 i 30.000 navijača na stadionu.

Nakon što je Manchester United raskinuo ugovor sa Cristianom Ronaldom, i njegov sin Ronaldo Junior napustio je Old Trafford. Ronaldo Jr (12) igrao je za Juventus i Manchester United, ali za razliku od slavnog oca, mladi Ronaldo neće u Saudijsku Arabiju i Al Nassr. Njegov novi klub bit će, ni manje ni više, već Real Madrid.

 

Foto: Twitter