Ronaldo kipti od ljubomore: "Saudijsku eksploziju" Brozović će pamtiti do kraja života!

.
Navijači Al Nassra su originalnom koreografijom odali veliko priznanje Marcelu Brozoviću, ali reakcija ljubomornog Cristiana Ronalda je obišla svijet.

 

Iako je Ronaldo najveća zvijezda Al Nassra, Brozović je taj koji je ključni igrač ekipe pa su navijači saudijskog kluba odlučili da mu odaju priznanje.

Pred utakmicu protiv Al Abhe napravili su sjajnu koreografiju duž cijele tribine na kojoj je pisalo "Boom" što se odnosi na istetoviranu bombu na vratu sjajnog veznjaka.

Brozović je na skoro svakoj utakmici maksimalno fokusiran, ali ovaj put "saudijska eksplozija" je uspjela izmamiti osmijeh na njegovo lice.

Član Vatrenih zapravo je jedno od rijetkih zvučnih ljetnih pojačanja koji su stigli u Saudijsku Arabiju, a da je sve uspio impresionirati svojim kontinuitetom, profesionalizmom i tehnikom.

Neumorni motor na sredini terena, možda pomalo i postiđen zbog poteza navijača Al Nassra se okrenuo nasmijao te se zahvalio aplauzom.

Kamere su snimile i reakciju Ronalda koji sluteći po izrazu lica uopšte nije bio oduševljen, štaviše djelovo je ljubomorno uz ironični osmijeh.

S obzirom da su Ronaldo i Sadio Mane daleko veće zvijezde ekipe od Brozovića možda i sam Hrvat nije očekivao ovakav doček.

Ostali su iznenađeni i ostali igrači, prije svega se to odnosi na napadače Taliscu i Ronalda koji se ipak nije našao u centru pažnje kao što je navikao.

Inače, Al Nassr se i nije previše radovao na kraju utakmice pošto su domaći kapitulirali u sudijskoj nadoknadi za 2:2 te su tako izgubili dva važna boda.