Ronaldo ljutito nakon finala rekao da u Juventusu postoji samo jedan igrač s kojim može igrati

Cristiano Ronaldo trenutno se nalazi u Dubaiju gdje puni baterije za drugi dio sezone.

Portugalac nije baš blistao u prvom dijelu sezone u dresu Juventusa, ali one najvažnije utakmice tek dolaze. Ronaldo nije baš u najboljem raspoloženju otišao na odmor jer je Juventus prošle sedmice poražen u finalu italijanskog Superkupa od Lazija sa 3:1.

Ronaldu je ovaj poraz posebno teško pao jer je ovo bilo prvo finale koje je portugalski fudbaler izgubio u proteklih šest godina. Mediji na Apeninima pišu da atmosfera u svlačionici Juventusa nije bila baš najbolja, te da je Ronaldo bio bijesan na svoje saigrače.

To je pokazao i na dodjeli medalja kada je odmah skinuo srebrenu medalju i odjurio u svlačionici. Navodno, Ronaldo je imao šta da kaže svojim saigračima i nije ih štedio, prenosi Sportsport.

Kako piše Calciomercato Ronaldo se kasnije žalio i svojim prijateljima kojima je rekao da u Juventusu jednostavno nema s kim da igra. Navodno, samo je istakao Paula Dybalu kao jedinog igrača s kojim može nešto napraviti s njim na terenu.

Očito je da Ronaldu ne ide baš kao u Real Madridu gdje se sve vrtilo oko njega. No, Juventus je dostojan izazov i sigurno je da Portugalac neće odustati tako lako.