Ronaldo priznao najdublju sreću i tugu, pa otkrio: "Čuvam pepeo svog sina, on je uz mene"

.
Prolazi kroz težak period

 

Cristiano Ronaldo u 2022. godini prolazi kroz jako težak period. Osim što ima problema u Manchester Unitedu, u aprilu ga je zadesila strašna tragedija kada mu je na rođenju preminuo sin, a sada je Portugalac otkrio nekoliko novih detalja o svemu tome.

Definitivno se u aprilu ove godine za Cristiana Ronalda dogodio jedan od najtežih trenutaka u životu.

Naime, njegova Georgina nosila je blizance. Na porođaju je došlo do komplikacija i dječak nije preživio, dok je s djevojčicom sve u redu.

"To je vjerovatno bio najteži trenutak koji sam imao u životu otkako mi je otac umro", rekao je Ronaldo Piersu Morganu u sada već legandarnom intervjuu. 

"Kada dobijete dijete očekujete da će sve biti normalno, a zadesi vas taj problem... teško je. Težak je trenutak, jer nismo razumjeli zašto nam se to događa. Bilo je teško.

Da budem iskren, bilo je komplikovano shvatiti šta se događa u tom trenutku. Fudbal ne staje, imali smo puno takmičenja. Ali to... Bio je to najteži trenutak koji smo proživjeli, pogotovo Gio", dodao je. 

Ronaldo je objasnio i kako je bilo doživjeti rođenje jednog djeteta dok svjedočite smrti drugog.

"Ponekad pokušavam objasniti svojoj porodici i najbližim prijateljima da se nikada nisam osjećao sretno i tužno u isto vrijeme", rekao je Ronaldo, pa nastavio:

"Teško je to objasniti. Ne znaš hoćeš li plakati ili se nasmijati, jer to je nešto na šta ne znaš kako reagovati, ne znaš šta učiniti. Gio je došla kući i djeca su počela pitati gdje je druga beba, gdje je druga beba?".

Ronaldo je otkrio da je zadržao pepeo svog sina i da se nalazi zajedno s pepelom njegovog oca, koji je preminuo 2005. godine, u kapelici napravljenoj u podrumu njegove kuće.

"Razgovaram s njima cijelo vrijeme i oni su uz mene. Pomažu mi da budem bolja osoba, bolji otac. Ponosan sam na to... poruku koju mi šalju, posebno moj sin", kazao je Ronaldo. 

(Foto: Instagram)