Ronaldova sestra podržala brata nakon bombastičnog intervjua, posebno se dotakla Ten Haga

.
Sestra Cristiana Ronalda Elma Aveiro podijelila je niz Instagram priča u znak podrške svom bratu nakon njegovog intervjua s Piersom Morganom emitiranog sinoć.

 

Tokom intervjua, Ronaldo je optužio Ten Hag i čelnike Uniteda da ga pokušavaju istjerati iz kluba. Napao je Waynea Rooneya nakon što je bivši saigrač kritikovao njegovo ponašanje, a zatim optužio United za nedostatak empatije nakon bolesti njegove kćerke.

Aveiro je na Instagramu rekla da se govori istina i da će uvijek biti ponosna na Ronalda, unatoč činjenici da su ga navijači Uniteda kritikovali da uništava svoje nasljeđe u klubu.

Aveirina je u prvoj Instagram priči podijelila citat iz Ronaldovog intervjua. Pisalo je: "Ne šutim o vratima koja ću teško ponovo otvoriti iz ponosa, nego više iz poštovanja prema sebi."

Za svoju drugu Instagram priču ponovo je podijelila fotografiju Ronalda i Morgana kako sjede zajedno. Iznad fotografije je napisala: "Uvijek ću biti ponosna na tebe dragi moj".

Aveiro je Ronalda nazvala "Najvećim ponosom svog života" u trećoj Instagram priči koja se sastojala od kratkog isječka iz eksplozivnog intervjua.

Aveirova četvrta Instagram priča sadržavala je vijest o tome kako je Ronaldo rekao da ne poštuje sadašnjeg trenera Manchester Uniteda Ten Haga. Aveiro je napisala: "Istina se govori".

Ronaldova sestra završila je dijeljenjem tweetova u znak podrške svom bratu, objavljujući ih uz emotikone ljubavi.

 

Foto: Instagram