Sa 15-godina je fascinirao svijet: Nevjerovatno u šta se pretvorio pet godina kasnije

tristyn lee

Tristyn Lee je bio senzacija u bodybildingu u svojim tinejdžerskim godinama - ali to je imalo svoju cijenu.

Dizač tegova je stekao ogroman broj fanova na društvenim mrežama nakon što je postao internet senzacija zbog svoje građe.

Tristyn je nedavno napunio 20 godina i na posljednjim objavama objavama i video snimcima na internetu tvrdi da je teži i da se osjeća jačim nego ikada prije.

No, zvijezda bodibildinga je nedavno ispričala kako mu je to što je želio da bude mišićav na neki način uništilo i život.

U nedavnom videu na internetu, bodibilder je otkrio da dvije godine zadržavao četiri posto tjelesne masti. Dnevno je ubacivao 1.800 kalorija, a trenirao bi dva puta i napravio bi 20.000 koraka.

Video je započeo kazavši: "Hajde da razgovaramo o tome kako mi je 'bildanje' uništilo život."

Tristyn je objasnio da je igrao fudbal i jeo 3.000 kalorija dnevno, a istovremeno je dizao tegove i uživao u životu.

Ali opsesija da postane mišićav dovela ga je do toga da smanji hranu sve dok mu tjelesna mast ne dosegne ispod pet posto.

Sve se to odrazilo i na njegov društveni živo jer nije bio siguran šta bi mogao da jede sa menija bez poznavanja hranljivih sastojaka.

Tristyn je otkrio: "Ne bih sebi dozvolio da izađem i pojedem nešto sa prijateljem, jer nisam znao kalorije u hrani."

Ovaj 20-godišnjak sada uživa da jede više i postaje sve krupniji. Prije nekoliko dana je objavio fotografiju u toplesu sa daskom za sjecanje punom sirovog mesa.

Ovdje pogledajte kako danas izgleda.

Na fotografiju je ostavio sljedeći opis: "20. Grupne aktivnosti za rođendan: jedite odreske, dižite utege, puno lice... Bez kolača."