Savez odredio cijene ulaznica za meč BiH - Lihtenštajn uz važnu napomenu

d
Utakmica protiv Lihtenštajna bit će i premijerna za novog selektora Mehu Kodru

 

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ugostit će Lihtenštajn 8. septembra u okviru 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

 

 

Utakmica protiv Lihtenštajna bit će i premijerna za novog selektora Mehu Kodru. Fudbalski savez BiH je odredio cijene ulaznica za susret sa Lihtenštajnom.

Ulaznica za zapadnu tribinu koštat će 30 KM, a za jug i sjever po 20 KM. Karte su puštene u prodaju.

- Putem platforme Kupikartu.ba danas (4. avgust 2023. godine) počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024 Bosna i Hercegovina - Lihtenštajn koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 8. septembra 2023. godine sa početkom u 20:45 sati - saopćeno je iz FSBiH.

Iz Saveza su dodali napomenu i za meč protiv Portugala koji se igra 16. oktobra.

- Obzirom na veliki broj upita u vezi sa ulaznicama za utakmicu Bosna i Hercegovina - Portugal koja je na programu 16. oktobra 2023. godine obavještavamo naše navijače da će prodaja karata za taj mač također biti moguća putem platforme Kupikartu.ba. Prodaja će početi najkasnije 30 dana prije termina utakmice.

S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena.

Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren, a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu - saopćeno je iz N/FSBiH.