Nakon nevjerovatne podrške u Beču: Savez poslao poruku navijačima

Oko 20.000 bh. navijača bodrilo je “Zmajeve” u četvrtak navečer u Beču, a NS BiH saopštenjem za javnost zahvalio se na podršci.

“Sinergija navijača na tribinama i igrača na terenu stadiona „Ernst Hapel“ u Beču bila je prevaga koja je sinoć polučila pozitivan rezultat i donijela veliku radost u domove svih Bosanaca i Hercegovaca.

Vi ste još jednom pokazali da ste najbolji kada je najpotrebnije. Naši momci su imali snage, a vi ste im udahnuli energiju kojom ste im obilato pomogli da iznesu ovako tešku utakmicu do kraja. Time je sreća i veća, jer samo snagom kolektiva možemo graditi uspjeh.

Izvedba naših navijača na stadionu bila je u duhu bečkog valcera, a radost posljednjeg naklona završetkom predstave pripala je našim igračima. Prevalili ste kilometre, potrošili svoje vrijeme, uložili zadnji atom snage da budete dijelom historije ispisane na travnjaku bečkog stadiona. Iskreno vam hvala!

Jedno poglavlje je apsolvirano, idemo dalje u nove pobjede. Snovi nisu neostvarivi kada smo jedinstveni”, navodi se u saopštenju NS BiH.