Senzacionalni osmogodišnjak Arat napustio Liverpool, a objašnjenje odluke je pravi hit

.
Osmogodišnji Iranac Arat Hosseini odlučio je napustiti Liverpool, a to je objasnio na sjajan način koji je mnoge nasmijao.

 

Arat Hosseini (8) već nekoliko godina prava je svjetska senzacija, a na društvenim mrežama hit su bili njegovi snimci na kojima se vidi koliko je talentovan nogometaš.

Mladi Iranac je objavljivao snimke na kojima pokazuje raskošan talent igrajući nogomet protiv starijih dječaka, a to mu je donijelo interes Liverpoola u čiju je akademiju prešao.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Međutim, tu se nije dugo zadržao pa je odlučio pozdraviti se i potražiti sreću negdje drugo. To je uradio na sjajan način pošto je na Instagramu objavljeno kako mu Liverpool više nije koristan.

"Pozdrav od Arata za Akademiju Liverpoola zauvijek. Kada Arat i Liverpool ne mogu biti korisni jedan za drugog, onda je najbolja odluka rastanak", navodi se na zvaničnom Instagram nalogu osmogodišnjaka, a koja je brzo postala hit.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Osim velikog nogometnog talenta, Hosseini je postao popularan i zbog teških fizičkih treninga koje obavlja kući, a koje članovi njegove porodice redovno objavljuju na Instagramu.