Skakač skočio sa Starog mosta zbog Jusufa Nurkića, komentar Tarika Filipovića nasmijao region

.
Bh. košarkaš na sjajan način promoviše Bosnu i Hercegovinu

 

Sezona u NBA ligi za Jusufa Nurkića završena je nakon regularnog dijela jer se Portland Trail Blazersi nisu uspjeli plasirati u play-off, a bh. košarkaš odlučio je početak odmora provesti u Bosni i Hercegovini, te na sjajan način promoviše našu domovinu. Jutros je oduševio videom iz Mostara, a u centru pažnje našao se komentar glumca Tarika Filipovića.

Portland Trail Blazersi su totalno podbacili ove sezone i nisu došli do doigravanja. To je značilo da odmor za igrače tog tima počinje odmah nakon završetka regularnog dijela sezone, a Jusuf Nurkić odlučio je da doputuje u BiH.

Nurkić je početak odmora iskoristio kako bi obišao pojedine destinacije u našoj zemlji, te je oduševio javnost načinom na koji promoviše zemlju iz koje dolazi.

Bh. reprezentativac je prvo obišao pojedina mjesta na Bjelašnici, a potom je objavio fotorafije iz Livna s porukom: "Ovo je moj dom, moja domovina" i dobio je veliki broj pohvala i lajkova na društvenim mrežama.

Također, nakon boravka u Livnu naš najbolji košarkaš posjetio je i Mostar koji je jedna od glavnih atrakcija naše Bosne i Hercegovine.

Oduševio je prvo fotografijom ispred Starog mosta i prisjetio se kada je prije 20-tak godina bio na tom istom mjestu i najbolje pokazao koliko je napredovao u karijeri i šta je sve u životu uspio da ostvari u tom periodu.

FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Nurkić je i jutros objavio sjajan video na Instagramu i pokazao je da je jedan od skakača na Starom mostu skočio za njega, a on je sve to snimio svojim telefonom i ponovo je sve to objavio na Instagramu.

Međutim, ono što se našlo u centru pažnje jeste komentar našeg glumca Tarika Filipovića koji pomno prati Nurkićeve objave na društvenim mrežama.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Rođeni Zeničanin odlučio se našaliti s našim najboljim košarkašem, te mu je otkrio za koju cijenu bi on skočio za njega sa Starog mosta.

"Ja ti skočim za 60 KM", napisao je Filipović u komentarima.

 

Promocija koju Nurkić pravi na društvenim mrežama je za svaku pohvalu i sigurno je da će pomoći poboljšanju slike o BiH u ostatku svijeta.