Skandal na treningu Intera: Sve se desilo tokom "ševe", nije teško pogoditi ko je kriv!

inter
Uzavrle strasti na treningu Intera pred najvažniji meč dosadašnjeg dijela sezone. Nerazzurri u srijedu dočekuju Benficu u revanš susretu polufinala Lige prvaka, a na posljednjoj pripremi pred meč došlo je do incidenta.

 

nteru u Seriji A stvari idu poprilično loše, Nerazzurri su sve dalje od četvrtog mjesta, dok u Ligi prvaka igraju sezonu iz snova i nalaze se pred plasmanom u polufinale, prvi put još od 2010. godine kada je i osvojeno ovo takmičenje.

Posljednji trening pred duel sa portugalskim predstavnikom je određen dio treninga bio otvoren za medije kada je došlo i incidenta koji možda i najbolje opisuje "naelektrisanu" atmosferu između pojedinih igrača.

Naime, došlo je do sukoba između Andrea Onane i Marcela Brozovića, a u blizini se nalazio i Edin Džeko, ali je bh. reprezentativac vješto izbjegao bilo kakav kontakt.

Onana je grubo startao na Brozovića, a zatim ga i odgurnuo, a eventualni fizički obračun su spriječili ostali igrači Nerazzurra.

Prvi koji je reagovao je bio Danilo d'Amborsio koji je smirio Onanu, dok je pritrčao i Romelu Lukaku koji je smirio Brozovića.

Kamerunski golman je sklon ovakvim i sličnim incidentima, još tokom utakmice protiv Porta u osmini finala verbalno se sukobio sa Džekom.

Još veći ispad je imao tokom Svjetskog prvenstva kada je napustio kamp reprezentacije Kameruna nakon što je saznao da neće biti u startnoj postavi.

Onana je poznat po tome da voli da učestvuje u igri, vrlo često drži loptu u nogama, te izlazi visoko od gol-linije, zbog čega ga je i Rigobert Song izbacio iz reprezentacije.