Slovenac zaprijetio Spahoviću pred okršaj u Zetri, on uzvratio: Ti spreman, ja nisam je*i ga

.
Tomislav Spahović bit će glavna zvijezda predstojećeg eventa Fight Nation Championshipa u sarajevskoj Zetri, koji je zakazan za 16. decembar, a u glavnoj borbi večeri borit će se sa Slovencem Miranom Fabjanom.

Slovenski Rocky, kako je nadimak Fabjanu, zaprijetio je Spahoviću putem društvenih mreža rekavši da će njihova borba potrajati minutu te da Sarajlija treba vježbati kako da primi udarac nogom u glavu.

Spahović mu je brzo odgovorio i rekao da je on spreman za tri runde.

"Ja sam spreman na tri runde! Završim li za jednu minutu, još bolje, imat ćemo više vremena za provod. Sportski pozdrav", napisao je Tomo.

Potom mu je duži odgovor poslao putem Instagram storyja, gdje je objavio video poruku.

"Ok, hajde da vidimo i to. Drago mi je da si ti spreman. Ja nisam je*i ga, nisam se borio osam godina i nisam u takmičarskoj formi", rekao je sarkastični Spahović i dodao:

"Imaš prednost, ja idem vježbati, a to bih preporučio i tebi. Ja i hrvam, a Boga mi i dobro udaram. Za tebe znam da si kickbokser. Neću reći da nisi kvalitetan, za mene si kvalitetan."

Na kraju je Fabjan imao pitanje za Dražena Forgača, prvog čovjeka FNC-a i zagrebačkog American Top Teama, u kojem se Spahović sprema za okršaj s Fabjanom.

"Forgy, znate li u American Top Teamu neku vježbu za preživjeti nogu u glavu?", napisao je vrlo samouvjereni Miran Fabjan Draženu Forgaču.

Dakle, FNC 14 je na rasporedu 16. decembra, a pored duela Spahovića i Fabjana dosad je najavljeno još sedam borbi. Između ostalih, Ivan Sičaja će se boriti s Nemanjom Todorovićem iz Srbije, a Berin Balijagić s Andresom Ramosom.

Ulaznice za ovaj spektakl već su u prodaji na stranici kupikartu.ba.

 

Foto:Facebook/FNC