Slovenski Rocky prijeti Tomislavu Spahoviću: Dolazim da mu završim karijeru

.
Olimpijska dvorana Zetra će 16. decembra ugostiti veliki borilački spektakl u organizaciji Fight Nation Championshipa, a najiščekivaniji meč je onaj između bh. borca Tomislava Spahovića i Slovenca Mirana Fabjana, koji najavljuje pobjedu.

Najveća borilačka organizacija u ovom dijelu Evrope treći put stiže u Bosnu i Hercegovinu, ali prvi put u Sarajevo, grad koji dugo iščekuje ovakav događaj.

Događaj FNC 14 u Zetri predvodi bosanskohercegovački borac Tomislav Spahović, koji će se u glavnoj borbi večeri boriti s Miranom Fabjanom iz Slovenije, a slovenski Rocky, kako je nadimak Fabjanu, najavio je da će savladati Spahovića.

"Zdravo, ja sam Miran Fabjan. Zovu me slovenski Rocky, i 16.12. dolazim u Sarajevo da završim karijeru Tomislava Spahovića", poručio je Fabjan u najavi borbe.

FNC je osnovan prije samo četiri godine, od tada bilježi nevjerovatan rast u cijelom regionu i šire, a o tome dovoljno govori činjenica da je njegove događaje u posljednje dvije godine pratilo više od 45.000 gledalaca uživo u dvoranama širom Balkana.

Događaj FNC 14 je na rasporedu u subotu, 16. decembra navečer u Zetri, a ulaznice možete nabaviti na stranici kupikartu.ba i na njenim svim prodajnim mjestima.

 

Foto:Screenshot