Sreo je Manea na ulici i počeo da plače, reakcija Liverpoolove zvijezde govori kakav je čovjek

.
Svi ga obožavaju

Dobar dio juna mjeseca rezervisan je za reprezentativne nastupe, pa su mnogi nogometaši nakon napornih sezona morali da se izlažu naknadnim naporima.

Posebno se to odnosi na one koji su najduže igrali, poput nogometaša Real Madrida ili Liverpoola. Sadio Mane praktično nije imao odmora. Igrao je finale Lige prvaka krajem maja, pa se odmah odazvao selektoru Senegala.

Prije samo tri dana je briljirao u 3:1 pobjedi nad Beninom, pošto je dao tri gola, doduše dva s bijele tačke, a već večeras slijedi novi nastup.

Senegalci gostuju Ruandi u 2. kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija i ofanzivac Liverpoola će, jasno, biti prva vedeta svog nacionalnog tima, osim ako selektor odluči da ga malo odmori s obzirom na to da gostuju jednoj od slabijih selekcija.

U međuvremenu se pojavio snimak kako jedan navijač doslovno plače od sreće jer je upoznao svog idola, a reakciju senegalske zvijezde možete pogledati u nastavku. 

Kao što možete da vidite, Mane je neko vrijeme proveo s čovjekom, porazgovarali su, dobio je i određene stvari za uspomenu. Čini se da Mane ima vremena za sve i uvijek je svima uljepšati život, na ovaj ili onaj način.

Inače, valja podsjetiti da je Mane na pragu potpisa za Bayern jer je odlučio da ovog ljeta napusti Liverpool.