Šta se dešava u reprezentaciji? Ahmedhodžićev otac tvrdi da Anel nije povrijeđen

anel
Fudbalska reprezentacija BiH doživjela je šokantan poraz u susretu četvrtog kola kvalifikacija za EURO 2024. godine u Njemačkoj od selekcije Luksemburga.

 

Jedan od hendikepa za selektora Faruka Hadžibegića pred ovaj meč bila je i nemogućnost nastupa jednog od naših najboljih fudbalera, Anela Ahmedhodžića.

Selektor je nakon susreta rekao kako je poslije jutarnjih testiranja donesena odluka kako defanzivac Sheffielda nije u mogućnosti nastupiti zbog povrede.

Međutim, pred ovaj meč na jednoj od objava da Anel ostaje na klupi zbog povrede oglasio se Anelov otac, Mirsad, koji je poručio kako defanzivac nije povrijeđen.

“Nije povrijeđen”, poručio je Mirsad Ahmedhodžić.

Postavlja se pitanje zbog čega nije, ukoliko je bio u mogućnosti, Anel zaigrao na ovom susretu. Dodatno je to veliki udarac za naši tim kada se uzme u obzir kako su oba primljena pogotka naše selekcije stigla nakon velikih grešaka u odbrani.

Također, pred početak susreta, Ahmedhodžić se pojavio i na zagrijavanju među ostalim fudbalerima, pa se postavlja pitanje kako je to moguće ukoliko je već povrijeđen?

Postavlja se pitanje: Šta se dešava u reprezentaciji BiH?