Stari Conor se vratio: Nabacivao se bočicama Poirierova umaka pa ga udario na sučeljavanju

.
Treća borba McGregora i Poiriera bit će bitno drugačija nego druga

Treća borba McGregora i Poiriera bit će bitno drugačija nego druga

Obećao – ispunio, stari Conor McGregor vratio se u četvrtak na UFC-ovu pozornicu, barem ona verzija izvan oktogona. Hoće li se stari Conor vratiti i u oktogon, vidjet ćemo u noći sa subote na nedjelju kad će se McGregor i Dustin Poirier susresti treći put u karijeri.

 

UFC-ova najvećeg superstara morali su držati već uoči početka konferencije za medije za UFC 264, a po njezinu završetku udario je Dustina Poiriera u nogu na sučeljavanju.

Stari Conor dominirao je većinom presice u T-Mobile Areni. Bilo je vatreno već na početku konferencije za medije. Poirier je želio reklamirati svoj ljuti umak i postavio je nekoliko bočica ispred Dane Whitea, a McGregor je došao i sve ih pobacao u publiku.

Tisuće okupljenih navijača oduševljeno su prihvatile povratak njegova starog karaktera i stvorile su atmosferu kakve dugo nije bilo na McGregorovim borbama.

 

Zaraćeni dvojac u subotu će u naslovnoj borbi večeri na UFC-u 264 riješiti sve probleme. U dosadašnje dvije borbe svaki je ugrabio po pobjedu, McGregor je nokautirao Poiriera 2014. godine, a on mu je uzvratio uslugu u siječnju tekuće godine. Ranije ove godine nije bilo zle krvi između njih dvojice, međutim Irac je, kako je i najavio, odlučio biti malo glasniji nego uoči prošle borbe.

 

"Proći ću mu kroz glavu, izbušiti rupe u njoj i skinuti je s ramena", započeo je McGregor svoj verbalni napad na Poiriera:

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE